Iklan di header

Kunci Gitar Happy Asmara Mantan Djancuk



Gunakan Fitur Tranpose Dibawah Jika Ingin Mengubah Kunci Dasar Sesuai Keinginan Kalian
Intro:
C  Am  F  G  C
C  Am  F  G  C


C 
Jarene Koe Iseh Tresno Ning Aku
Am
Jarene Koe Iseh Kelingan Ning Awakku
F         G                     C
Koe Inbox Talking Talking Karo Aku
----------------------------------


C
Wes Sue Ora Ketemu, Jare Koe Rindu
Am
Wes Sue Ra Nyawang Koe, Ku Dadi Melu Rindu
F            G                      C
Gawe Piker, Piker Keh Sing Du Du Du Du
----------------------------------


Breadge:
Am                               Em
Woouooo Namun Lihat Apa Yang Terjadi
                       Dm
Ternyata Semua Itu Palsu
                           G
Janjine Pengen Ketemu Karo Aku
Nanging Ra Ono Buktine, 
Jebule Koe Ngapusi
----------------------------------

Chorus:

C                        Am
Sayang, Jarene Koe Masih Sayang
                  F   G         C
Jare Koe Ngroso Kelangan Neng Aku
C                          Am
Sayang, Tapi Koe Kok Malah Lungo
                    F  G       
Koe Lungo Karo Wong Liyo, 
             C
Pancen Koe Tego
----------------------------------


C                          
Asem Tenan Atiku Dinggo Dolanan
Am 
Tresnoku Seng Masih Utuh Koe Gawe Runtuh
F              G                     C
Djancuk Tenan, Koe Mantan Djancuk Tenan
----------------------------------

C
Yo Wis Ben Aku Terimo Senadyan Ajur Atiku
Am
Yo Wis Ben Aku Saiki Cukup Tau Wae
F              G                      C
Pancen Omonge Kecut, Kecut Koyo Banyu Ciu
----------------------------------

Breadge:
Am                               Em
Woouooo Namun Lihat Apa Yang Terjadi
                       Dm
Ternyata Semua Itu Palsu
                           G
Janjine Pengen Ketemu Karo Aku
Nanging Ra Ono Buktine, 
Jebule Koe Ngapusi
----------------------------------

Chorus:

C                        Am
Sayang, Jarene Koe Masih Sayang
                  F   G         C
Jare Koe Ngroso Kelangan Neng Aku
C                          Am
Sayang, Tapi Koe Kok Malah Lungo
                    F  G       
Koe Lungo Karo Wong Liyo, 
             C
Pancen Koe Tego
----------------------------------

Source Gambar : https://www.youtube.com/watch?v=lDEa7bRGvPw

0 Response to "Kunci Gitar Happy Asmara Mantan Djancuk"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel