Iklan di header

Kunci Gitar Happy Asmara Sak Ora Orane


Gunakan Fitur Tranpose Dibawah Jika Ingin Mengubah Kunci Dasar Sesuai Keinginan Kalian
Intro:
A#  C  Am  Dm
Gm  C

   F          Am     Dm    Am 
Saben Bengi Aku Ora Iso Turu
A#  C        F
Kelingan Sliramu
F            Am           Dm
Nalikane Mbiyen Kowe Ninggal Aku
A#              G      C
Tanpo Mergo Cerito Opo Salahku
----------------------------------

Breadge:
Gm   
Saiki Ning Kono
  Am
Kepiye Kabarmu 
A#    G      C
Opo Kelingan Awakku
----------------------------------

Gm                   Am
Aku Seng Mbok Gawe Loro
A#       G      C
Iseh Kroso Natu Mbekas Ning Dada
----------------------------------

Chorus:
    F                 Gm     
Sak Ora Orane Pernah Ono Ning Uripmu
   C                         F
Masio Ra Pernah Mbok Anggep Ono
    D                    Gm
Sak Ora Orane Nate Nyanding Sliramu
   A#        C            A#     
Masio Saiki Wes Disanding Wong Liyo
----------------------------------

Source Gambar : https://www.youtube.com/watch?v=WPDpsfrScfw

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel