Iklan di header

Kunci Gitar Happy Asmara Aku Karo Kowe


Gunakan Fitur Tranpose Dibawah Jika Ingin Mengubah Kunci Dasar Sesuai Keinginan Kalian
Intro:
C  Em  F  C
Dm  A  Dm  G

    C      G      Am             Em
Naliko Mbiyen Tak Gandeng Tanganmu
    F            C     Dm         G
Tak Sawang Mripatmu Gawe Ayem Atiku
C             G         Am           Em
Nanging Sak Iki Sliramu Adoh Neng Kono
F           C               Dm     G
Ninggalke Aku Sing Sayang Karo Dirimu

Breadge:
F                        C        A
Aku Pesen Ojo Nganti Ono Wong Liyo
        Dm              G           C
Jogonen Atimu Simpenen Roso Tresnoku

Chorus:
        Am 
Gede Roso Tresnoku Neng Awakmu
          Em
Gede Roso Sayangku Neng Awakmu
         F 
Aku Rindu Manise Esemmu 
            E
Abote Nyonggo Roso Tresnoku

            Am
Mung Biso Nyimpen Neng Njero Batinku
        Em
Arep Turu Mong Biso Nyawang Fotomu
       F
Iki Piye Rasane Kok Koyo Ngene
            E
Nandang Tresno Terhalang Jarak Lan Wektu
       Am
Aku Karo Kowe

0 Response to "Kunci Gitar Happy Asmara Aku Karo Kowe"

iklan di bawah judul

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel